Panorama Roll up banner | Bestel banner systemen bij Displaygigant.nl

Panorama banner

Voor als je iets heel groots te zeggen hebt! De Panorama-roll up banner is het breedste pop-upscherm in ons assortiment en is beschikbaar in een breedte van 2,4 en 3,2 meter, waardoor een impact wordt gecreëerd dat onmogelijk te negeren is.

Het Panorama systeem is ideaal voor spraakmakende indoorevenementen en is perfect voor het creëren van een speciale omgeving voor uw bedrijf of product binnen een grotere tentoonstelling of winkelruimte.

Ook al is de Panorama van behoorlijk formaat, deze is ook intuïtief ontworpen voor praktisch transport en montage. Een drietal stangen zorgen ervoor dat uw boodschap mooi gepresenteerd wordt, terwijl de stevige behuizing maximale stabiliteit biedt. Geleverd met een premium draagtas.

BLUEMAGIC (330 grs)

Blue Magic is prachtmateriaal dat vaker wordt gebruikt in de standbouw. Blue Magic kan tot 5 meter breed, in iedere lengte worden geprint. Het is bovendien ontzettend duurzaam en kleurecht. Optimale witdichtheid, matte uitstraling, materiaal heeft een blauwe backing dus is niet doorschijnend.

Panorama roll up banner

Maak uw keuze Stap 1 van 4

prijzen zijn excl. 21% BTW
Formaat
240 x 200 cm (BxH)
240 x 200 cm (BxH)
Vanaf € 295,00
676
320 x 200 cm (BxH)
320 x 200 cm (BxH)
Vanaf € 345,00
677
Inhoud
Kies uw productietijd
Toevoegen aan winkelwagen
Onze sterke punten

Goedkoopste kwaliteits displays

Eigen ontwerp & DTP afdeling

Levering in Nederland & België

Spoedlevering mogelijk

Direct telefonisch advies

Montage op locatie mogelijk

Automatische bestandscontrole

Snelle reacties op vragen