• Laagste prijzen
  • Spoed levering mogelijk
  • Direct telefonisch advies

Onze nieuwe website staat online.

 

Beste Klant,

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat na 10 jaar gebruik te hebben gemaakt van onze oude website, wij ons hebben ingespannen om onze klanten een betere gebruikerservaring te bieden. Het is ons een genoegen om te kunnen zeggen dat onze nieuwe website eindelijk online is en beschikbaar voor al onze gewaardeerde klanten.

We hebben ons assortiment uitgebreid met verschillende producten voor evenementen, interieur en drukwerk. Ook hebben we ons best gedaan om de productinformatie op onze website uitgebreider en gedetailleerder te maken, zodat u beter geïnformeerd bent over onze producten. Onze nieuwe website is ontworpen om een intuïtieve en gebruiksvriendelijke ervaring te bieden, met een verbeterde navigatie en betere functionaliteit. Wij hopen dan ook dat u van deze verbeteringen zult profiteren en dat u ons feedback kunt geven om ons te helpen onze website nog verder te verbeteren.

Wij willen u hartelijk danken voor uw steun en vertrouwen in ons bedrijf. Wij zijn vastbesloten om u de best mogelijke service te bieden en wij hopen dat u in de toekomst bij ons blijft winkelen.

 

Met vriendelijke groet,
Team Displaygigant

 

 

— BERICHT VOOR GEBRUIKERS VAN ONZE OUDE WEBSITE —

 

Doordat we zijn overgestapt naar een nieuw platform voor onze website dient er een nieuw account te worden aangemaakt om bestellingen te plaatsen. Als u uw bestelgeschiedenis wilt inzien kunt u tijdelijk nog inloggen op het oude platform (deze link zullen we deze week plaatsen). Er kunnen geen bestellingen meer geplaatst worden via het oude platform.

Ten tweede willen we u erop wijzen dat de prijzen van onze producten kunnen verschillen met die op de oude website. Dit komt doordat we onze prijsstrategie hebben herzien en onze prijzen op een andere manier berekend worden. We verzekeren u dat we nog steeds streven naar de beste prijs-kwaliteitverhouding en dat we onze prijzen regelmatig controleren om ervoor te zorgen dat we concurrerend en relevant blijven.

Als u vragen heeft over het aanmaken van een account of de prijzen van onze producten, neem dan gerust contact met ons op. We staan altijd klaar om vragen te beantwoorden of mee te denken aan een passende oplossing.

Nogmaals bedankt voor uw steun en we hopen dat u net zo enthousiast bent over onze nieuwe website als wij!

 

 

[]