• Laagste prijzen
  • Spoed levering mogelijk
  • Direct telefonisch advies

Een stukje historie

In het prille jaar van 2008 ontkiemde een zaadje van creativiteit en ondernemingsgeest dat zou uitgroeien tot wat vandaag de dag bekend staat als Displaygigant. Ooit begonnen onder de naam “Mediagigant,” hebben we onze wortels diep verankerd in Nederland en hebben we sindsdien de weg geplaveid voor een reis vol toewijding.

Gedurende onze reis hebben we de eer gehad om duizenden klanten te mogen bedienen. Van kleine ondernemingen die net hun eerste stappen zetten tot gevestigde bedrijven die op zoek zijn naar vernieuwing, hebben we onze expertise en onze producten met trots mogen aanbieden aan een gevarieerd klantenbestand. We hebben gezien hoe onze displays en presentatiemiddelen bijdroegen aan de groei en bloei van verschillende ondernemingen, en dat blijft onze drijfveer.

Wat ons onderscheidt, is niet alleen de kwaliteit van onze producten, maar ook de toewijding aan eerlijke prijzen. Onze lage wederverkoperprijzen zijn geen geheim, maar een bewuste keuze om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd de beste prijs betalen. We geloven dat succes wordt gemeten in termen van wederzijdse voordelen en dat een tevreden klant de beste ambassadeur is van ons werk.

Maar we zijn meer dan alleen producten en prijzen. Onze persoonlijke service is de levensader van ons bedrijf. We begrijpen dat elk project, elke klant uniek is. Daarom streven we ernaar om niet alleen displays te leveren, maar ook oplossingen die naadloos aansluiten bij de behoeften van onze klanten. Ons team van experts staat altijd klaar om te luisteren, te adviseren en samen te werken aan het realiseren van visies.

De weg van Mediagigant naar Displaygigant is er een geweest van transformatie, groei en voortdurende toewijding aan excellentie. Terwijl we terugkijken op onze reis, voelen we ons gezegend door de vele klanten die ons vertrouwen hebben geschonken. We kijken uit naar de toekomst, waarin we blijven innoveren, inspireren en onze rol als jouw partner in presentatie blijven vervullen.

Alvast dank voor de aankomende jaren!

Het team van Displaygiant